Cine sunt

Salut,

Numele meu este Alin Titoc si pot sa spun despre mine ca sunt intr-o continua schimbare. Pana anul trecut am lucrat in programare fiind foarte pasionat de acest domeniu. In acea perioada totul pentru mine se invartea in jurul gandirii logice, nu vedeam altceva in afara de asta. Pentru mine existau doar doua categorii de oameni oameni inteligenti si oameni mai putini inteligenti.

Pe urma am aflat ce inseamna dezvoltarea personala, am inceput sa citesc din ce in ce mai mult, am inceput sa fac sport, in special aikido si am inceput sa inteleg ca logica si inteligenta sunt doar o parte din ceea ce suntem noi. Asta m-a facut sa-mi schimb modul de a vedea lucrurile si implicit actiunile pe care le-am facut dupa.

In vara anului 2012 am hotarat sa iau o pauza de la tot ce faceam pana atunci si  sa vad ce e cu adevarat important pentru mine, ce vreau sa fac cu adevarat in aceasta viata. Asa ca mi-am luat bicicleta si am pornit spre Portugalia. Am ajuns pana in Franta, unde bicicleta mea a fost furata impreuna cu toate bagajele pe care le aveam si am continuat pe urma pe jos pana in Portugalia. Am mers pe un traseu de pelerinaj “el camino de santiago” si am avut parte de timpul cu mine pe care mi l-am dorit :). Mi-am dat seama cat este de important sa ne cunoastem pe noi insine si cat de putin timp alocam acestui aspect din cauza agitatiei din jur. M-am hotarat sa contribui si sa-i ajut pe cei care doresc sa se cunoasca mai bine si astfel a luat nastere acest site.

Cred ca cea mai mare problema cu care ne confruntam nu este de natura exterioara ci este aceea ca nu stim cine suntem, ce vrem sa facem si incotro vrem sa ne indreptam.

 

5 Comments

 1. Hello,
  Alin ma bucur sa aud ca ti-ai gasit *vocatia* ….ma surpinzi placut ca intotdeauna de pasiunea dusa pana la extrem pentru a cunoaste lucruri interesante, spor maxim in toate cele si astept un semn cand mai ajungi pe la Baia Mare. Salutare!

 2. foarte interesant ,,drumul” parcurs de tine si iti doresc mult succes in tot ce vei face de acum inainte…ma bucur pentru tine si impartasesc ideea de la finalul articolului

  • Buna Andrada,
   Am scris cateva experiente intr-un carnetel pe durata calatoriei dar nu le-am postat nicaieri. In rest doar experienta personala.
   O zi minunata !

Comments are closed.