Cine suntem, de fapt ?

Salutare !
Stii acea intrebare draguta pe care atunci cand ti-o pui, se intampla un lucru miraculos ? Daca nu ai incercat pana acum, te invit sa-ti acorzi cateva momente si sa meditezi sincer la intrebarea Cine Esti ?
Poti chiar sa notezi cateva lucruri despre cine crezi ca esti inainte sa citesti mai departe …

Daca ai gasit raspunsul potrivit, lasa-ne sa-l aflam si noi, printr-un comentariu la acest articol 🙂

Sunt pe drumul cunoasterii de sine si a dezvoltarii personale de cativa ani buni, timp in care am incercat si testat diverse metode prin care pot sa ajung mai aproape de cine sunt eu cu adevarat.
E foarte greu, daca nu imposibil sa-mi dau seama ce s-a schimbat in tot acest timp, ce a ramas, ce mai e de schimbat. Un lucru e sigur, nu mai sunt aceeasi persoana care obisnuiam sa fiu. Acum mi-e mult mai clar ca acest proces al cunoasterii de sine nu e un proces la care sa se ajunga la un final, o concluzie, un rezultat, cu cat investighez mai mult, cu atat mai multe cai neexplorate apar.

Uneori sunt parca intr-un labirint in care nu pot sa-mi dau seama unde ma aflu, locul de unde am plecat e foarte departe in spate, in fata nu stiu cat a mai ramas pana la urmatorul reper.
E ciudat si infricosator in acelasi timp sa vad ca unele aspecte pe care le credeam despre mine nu mai au acum nici o importanta, sunt parca dintr-o alta existenta, dintr-un alt film. Filmul care ruleaza acum are alti actori, alte scenarii si se bazeaza pe alte principii.

Dar totusi ce ramane ? Cum pot sti care e alegerea potrivita in noul film ?
Ramane doar ceea ce cred acum ca e important, ramane sa iau decizii si sa imi ghidez viata dupa ceea ce sunt acum, nu in felul in care eram obisnuit sa rezolv situatiile si provocarile pana acum.

In ciuda tuturor gandurilor care apar legat de o anume situatie si despre ce ar trebui sa fac in acea situatie exista totusi ceva in spatele cortinei care stie daca e calea potrivita sau nu, e vorba de acea liniste care apare atunci cand iau decizia potrivita, cand ma simt impacat cu alegerea facuta.

Am vrut sa scriu aceste randuri pentru a arata importanta luarii propriilor decizii in concordanta cu ceea ce suntem in acest moment, singura cale in care putem sa evoluam pe drumul personal.

Chiar daca unele decizii par sa fie gresite la prima vedere, acum un an probabil am fi procedat cu totul altfel, dupa un timp se dovedesc a fi bune pentru etapa urmatoare. Lucrurile se schimba rapid in ultima perioada, apar tot mai multe provocari si e nevoie de o conectare mai adanca cu propria noastra persoana pentru a lua deciziile potrivite.