Despre mine

464831_502311729830637_30112466_o


Îmi dau seama acum după 4 ani de zile petrecuţi pe cărări necunoscute că cele mai frumoase experienţe le-am avut datorită oamenilor pe care i-am întâlnit, prin ei au venit atât răspunsurile pe care le-am căutat precum şi inspiraţia de a continua în situaţiile care păreau fără vreo şansă de rezolvare.

Suntem aici ca să ne sprijinim şi să ne ajutăm unii pe alţii să trăim frumos împreună şi asta e valabil în orice colţ al lumii am fi, nu se limitează la o anume locaţie de pe glob.  Asta ne face oameni şi conexiunea pe care o creem între noi e ceva foarte real şi puternic.  Cred că fiecare avem ceva al nostru de oferit lumii şi locului în care trăim şi asta crează valoare şi ne îmbunătăţeşte vieţile.

Cum a început povestea acestui site –  asta scriam în anul 2013, după prima experienţă spre un teritoriu necunoscut.

” Numele meu este Alin Titoc şi pot să spun despre mine că sunt într-o continuă schimbare. Până anul trecut am lucrat în programare fiind foarte pasionat de acest domeniu. În acea perioadă totul pentru mine se învârtea în jurul gândirii logice, nu vedeam altceva în afară de asta. Pentru mine existau doar două categorii de oameni oameni inteligenţi şi oameni mai puţini inteligenţi.

Pe urmă am aflat ce înseamnă dezvoltarea personală, am început să citesc din ce în ce mai mult, am început să fac sport, în special aikido şi am început să înţeleg că logica şi inteligenţa sunt doar o parte din ceea ce suntem noi. Asta m-a făcut să-mi schimb modul de a vedea lucrurile şi implicit acţiunile pe care le-am făcut după.

În vara anului 2012 am hotărât să iau o pauză de la tot ce făceam până atunci şi  să văd ce e cu adevărat important pentru mine, ce vreau să fac cu adevărat în această viaţă. Aşa că mi-am luat bicicleta şi am pornit spre Portugalia. Am ajuns până în Franţa, unde bicicleta mea a fost furată împreună cu toate bagajele pe care le aveam şi am continuat pe urmă pe jos până în Portugalia. Am mers pe un traseu de pelerinaj „el camino de santiago” şi am avut parte de timpul cu mine pe care mi l-am dorit :). Mi-am dat seama cât este de important să ne cunoaştem pe noi înşine şi cât de puţin timp alocăm acestui aspect din cauza agitaţiei din jur. M-am hotărât să contribui şi să-i ajut pe cei care doresc să se cunoască mai bine şi astfel a luat naştere acest site.

Cred că cea mai mare problema cu care ne confruntăm nu este de natură exterioară ci este aceea că nu ştim cine suntem, ce vrem să facem şi încotro vrem să ne îndreptăm. „