Dupa o luna … Spania

Mi-am zis ca e greu sa ma pierd cu atatea marcaje pe traseu, dar am reusit sa fac asta in ultima portiune si cea mai importanta de pana acum. Am urmat normal traseul cu marcajul meu rosu si alb, am trecut muntele, am ajuns la altitudinea potrivita, dar am aflat pe urma ca am ales alt traseu cu aceleasi marcaje care mergea in alta directie. A fost destul de interesant sa gasesc pe urma drumul de intoarcere fiindca deja era dupa masa, am mers aproape 6 ore si era prea tarziu sa ma intorc pe acelasi traseu. Am ales sa merg sa intreb pe cineva si nimeni nu era acasa, am dat doar peste usi inchise si cativa caini care m-au ajutat sa merg mai departe. Pana la urma am gasit o persoana cu masina si am reusit sa aflu unde aveam de mers,  m-a dus el cu masina pana intr-un loc pe unde trecusem cu o zi inainte, era in directia in care merge el. A fost interesant 🙂

Am ajuns pana la urma in Spania, am gasit traseul potrivit, am trecut muntii Pirinei pe o vreme superba, fara zapada, doar foarte putina in cateva locuri.

De acum urmeaza iar contactul cu o noua limba, pana acum nu inteleg nimic din ce vorbesc cei cu care m-am intalnit pana acum, este din nou interesant, oameni noi, locuri noi si aventuri noi.

Am aflat si cum se numeste imnul celor care fac acest pelerinaj : Ultreia, o sa-l ascult cand o sa gasesc un calculator cu boxe 🙂

 

 

 

 

 

 

 

5 Comentarii pentru acest articol

 1. Nelu Monica si Mihai Spune :

  Felicitari,frumoasa aventura…!

 2. simona Spune :

  PE UNDE ESTI?

 3. Nelu Vint Spune :

  felicitari! aveti curaj si ambitie. cu ce va intoarceti? pe ce traseu si cand? portugalia e telul vostru sau o luati peste atlantic? spor si noroc!

 4. Cata Spune :

  Hai Alinee! Iti tin pumnii.

 5. admin Spune :

  Salutare,
  Am ajuns in Sanguesa si ma indrept spre Santiago de Compostella, acolo se termina ruta de pelerinaj pe care am inceput-o in Franta. Asta este si telul acum, pe urma o sa vad, momentan nu am un plan pentru intoarcere.

Lasa un raspuns