Curs Online – Arta de a trai Relaxat

Crezi ca este posibil sa trăim relaxaţi în ziua de azi ?
Acest seminar are ca obiectiv creşterea armonioasă pentru fiecare dintre noi, implementarea unui stil de viaţă sănătos, fără luptă, fără judecată, fără atașamente.

Timp de 2 luni de zile, începând cu 1 iunie 2014 vom vedea cum putem trăi relaxaţi şi în acelaşi timp să facem şi acţiunile pe care dorim să le facem.

Vom porni de la implementarea unei viziuni personale autentice, ne vom stabili obiective care să ne ducă spre viziunea personală şi vom învăţa cum să facem acele activităţi care ne duc spre obiectivul nostru şi care sunt în armonie cu noi.

Cursul conţine materiale video şi audio care vor fi livrate în fiecare săptămână.
În fiecare zi de Marţi de la ora 18 vor avea loc întâlniri online unde vom discuta pe baza materialelor primite şi vom lucra cu situaţii concrete.

La sfârșitul celor 2 luni de zile vom avea obiceiuri noi pe care le vom aplica zi de zi în viața noastră, vom învăța să găsim singuri soluții la propriile dificultăți, vom avea o viziune diferită asupra situațiilor cu care ne vom întâlni pe viitor.

Ne vom ajuta de energia şi suportul grupului pentru a trece de obstacole şi vom învăţă cum să ne gestionăm singuri activităţile şi acţiunile noastre.

Cât costă ?
Cât vrei tu, în funcţie de cât este de important ceea ce primeşti pentru tine şi cât de mult te ajută.
Cu banii strânşi de la acest curs voi pleca într-o călătorie cu autostopul in Scandinavia, cu oprire la 3 centre de meditaţie vipassana din Europa (Ungaria, Cehia, Suedia) începând cu luna August.

Facilitatorul este Alin Țițoc și Minute de Relaxare

Pentru înscrieri te rugăm să completezi formularul de mai jos :
https://docs.google.com/forms/d/1Xjs4daBrZK1AiqezrlS6EVHJV25qH2JwqRIJGb9EDOk/viewform?usp=send_form

Informații la : 0742364112