Grup de dezvoltare personală

Pentru o dezvoltare personală eficientă şi armonioasă e nevoie ca trei aspecte importante să fie îndeplinite.
1. Să primeşti inspiraţie, să fii în acest proces alături de persoane cu experienţă personală bogată.
2. Să ai alături de tine un grup de persoane care îşi doresc şi ei să se dezvolte personal şi care să te susţină în acest drum.
3. Să îţi aduci contribuţia personală mediului în care trăieşti, comunitatea în care trăieşti, deoarece de aici primeşti susţinere.
 
Am înglobat aceste 3 aspecte în forma unui grup practic de dezvoltare personală de 3 luni de zile, care va avea loc în perioada 25.01 – 28.03.2017 în Cluj Napoca.
 
minute_de_relaxare_grup_de_dezvoltare_personala
 
Ce vei castiga dacă participi la acest grup ?
– îţi vei clarifica în ce direcţie se îndreaptă atuu-rile tale şi care este viziunea ta personală legată de propria evoluţie.
– vei învaţă cum să-ţi stabileşti un obiectiv autentic, obiectiv care se îndreaptă spre viziunea ta personală.
– vei experimenta într-un mod practic care sunt obstacolele pe care le întâlneşti în cale în momentul în care te îndrepţi spre obiectivul ales şi vei învaţă cum să le gestionezi spre folosul tău.
– vei finaliza programul într-o manieră autentică prin implementarea obiectivului pe care l-ai ales (sau implementarea unui obiectiv mai mic care merge spre obiectivul ales)
 
Care va fi modul în care vei sprijini comunitatea ?
În fiecare lună vom organiza sau ne vom alatura unei acţiuni prin care vom susţine comunitatea, această acţiune va fi aleasă în funcţie de interesul participanţilor la grup şi se va desfăşura pe durata unei zile de weekend (sâmbătă sau duminică).
 
Care va fi programul ?
Ne vom întâlni de două ori pe săptămâna, fiecare întâlnire va dura 2 ore.
Programul întâlnirilor se va stabili de comun acord cu ceilalţi membri ai grupului la prima întâlnire.
Pe durata cursului vom avea invitaţi persoane cu experienţă personală bogată care ne vor împărtăşi din experienţa lor.
 
Prima lună ne vom ocupa de clarificarea viziunii personale şi identificarea direcţiei care este în armonie cu esenţa ta. În această lună vei identifica care sunt factorii (oamenii şi mediul) care te ajută să te dezvolţi şi care sunt aceia care îţi blochează dezvoltarea, e important să acorzi mai multă atenţie acelor factori care îţi sprijină dezvoltarea.
 
A doua lună vei învaţă cum să stabileşti obiective autetice care merg spre viziunea personală şi care sunt în acord cu tine. Cea mai frecvenţa greşeală pe care oamenii o fac atunci când aleg obiective este că aleg acele obictive care să îi repare şi acest gen de obiective sunt greu de îndeplinit iar motivaţia de a le duce la sfârşit este mică. Vei începe să faci primii paşi spre obiectivul ales şi vei învaţă cum să mergi spre obiectiv în ritmul propriu.
 
Luna a treia vei finaliza obiectivul şi vei lucra mai mult la aspectele subtile ale acestui proces. De obicei cele mai multe obstacole apar în momentul în care termenul de finalizare a obiectivului se apropie de sfârşit. Atunci vei învaţa practic cum să gestionezi obstacolele care apar şi vei vedea ce înseamnă să ai alături un grup de oameni care să te susţină.
 
Costul de participare este de 250 de lei pe lună sau 650 lei preţ total, dacă plăteşti integral de la început.
Rezervarea unui loc se face prin achitarea unui avans de 50 de lei. Detalii legate de modul în care se pot face plăţile vor fi comunicate după completarea formularului de înscriere.
Acesta este un grup practic de dezvoltare personală şi nu se eliberează o diplomă sau o acreditare.
 
Organizatorii sunt Alin Ţiţoc şi Minute de Relaxare
Despre organizator.
În ultimii 4 ani de zile am experimentat şi am testat metode prin care pot să trăiesc şi să-mi folosesc viaţa făcând ceea ce îmi place şi urmându-mi chemarea interioară. Asta m-a condus într-o excursie de 2500 km făcuţi cu bicicleta prin Europa, 2400 km făcuţi pe jos doar cu rucsacul în spate pe traseul de pelerinaj El Camino de Santiago, mai bine de un an jumate mi-am dedicat timpul unei activităţi de suflet şi anume coachingului, aproape doi ani de zile am călătorit în multe locuri prin Europa şi India, mare parte din acest timp l-am dedicat cunoaşterii oamenilor din diverse culturi şi făcând meditaţie.
După toate experienţele pe care le-am trăit mi-am dat seama că atunci când oferim din propria voinţă şi facem asta într-un mod autentic, într-un mediu plăcut şi care ne oferă sprijin, beneficiile noastre personale şi ale celor din jur sunt cele mai mari.
Cred că felul în care trăim şi ceea ce facem ne influenţează direct atât pe noi cât şi pe ceilalţi oameni din jurul nostru.
 
Înscrierile se pot face până pe data de 18 ianuarie.
Pentru înscriere, te rugăm să completezi formularul următor :
Înscriere la grupul de dezvoltare personală