Grup PRACTIC de life coaching

Odată cu sosirea primăverii vom începe să facem “ordine” in toate aspectele vietii noastre printr-un grup  de life coaching care va cuprinde tehnici de coaching, metode de dezvoltare personală si multă PRACTICĂ.
Grupul va avea loc in perioada 1.04.2014 – 31.07.2014

Pe durata celor 3 luni de zile cât va dura programul vom avea  intâlniri de 2 ori pe saptamană, o intâlnire în care vom conștientiza și vom identifica tiparele care ne supără, vom înțelege originea lor și vom înțelege ce am dobândit datorită vechilor tipare și comportamente.

În a doua întâlnire din săptămână ne vom axa pe înlocuirea obiceiurilor vechi cu cele noi și vom face acest lucru într-un mediu pozitiv, prietenos,  fără judecată, fără luptă, fără atașamente, vom ieși pe teren, vom face activități împreună, a doua întâlnire va  fi  în totalitate practică. Vom primi și vom oferi feedback, vom lăsa deoparte situațiile care încep cu propoziția DACĂ și vom începe să facem acțiuni din situația în care suntem ACUM.

O zi din lună  va fi dedicată VOLUNTARIATULUI, vom vedea concret cum ne simțim atunci când ajutăm alte persoane, și ne vom implica împreună în activitățile din comunitatea în care trăim.

Vom avea o zi pe lună dedicată special  cunoașteii și înțelegerii spirituale, în care vom face plimbări în pădurea Hoia, pelerinaj la Mănăstiri și alte activități specifice.

Vom începe să facem activități pentru noi în fiecare zi, vom avea obiceiuri care să ne susțină creșterea și dezvoltarea pe toate planurile: fizic, emoțional, mental si spiritual și vom folosi energia pozitivă și suportul grupului pentru a depăși momentele dificile care vor apărea pe traseu.

La sfârșitul celor 3 luni de zile vom avea obiceiuri noi pe care le vom aplica zi de zi în viața noastră, vom învăța să găsim singuri soluții la propriile  dificultăți, vom avea o viziune diferită asupra situațiilor cu care ne vom întâlni pe viitor.