Seara de relaxare

Ne propunem ca prin aceste intalniri fiecare sa ne dam seama de propria identitate, de propria calatorie, sa intelegem fiecare la modul practic ce functioneaza si ce nu functioneaza pentru fiecare din noi. Vrem sa transmitem mesajul ca fiecare din noi invata ceva cu adevarat doar prin experienta directa, orice alta sursa de invatare este benefica, insa nu suficienta.

Este un seminar interactiv unde vom invata cum sa trecem relaxati prin situatiile stresante din viata noastra, vom intelege ca noi suntem responsabili pentru modul in care ne simtim si ca relaxarea este posibila indiferent de ce se intampla in exterior. In acest seminar, relatia profesor – elev nu exista, fiecare invatam unul de la altul, din experientele noastre.

Ne propunem sa avem o intalnire relaxata, intr-un  mediu prietenos unde vom discuta deschis despre noi, despre situatiile stresante din viata noastra. Vom avea si multa interactiune, exercitii, pentru 2 ore vom lasa deoparte mastile sociale si vom vedea cine suntem noi cu adevarat.

Este un eveniment gratuit, se recomanda o donatie pentru acoperirea cheltuielilor,  poate sa participe oricine doreste, in limita locurilor dispoibile. Va asteptam in fiecare joi, de la ora 19.