Misiune indeplinita

Jurnal de calatorie  , ajungerea la destinatie

Destinatia  – Portugalia

Punct de plecare – Cluj Napoca

Estimare durata a calatoriei 5 luni de zile

– se pare ca estimarile facute in programare m-au ajutat sa fac o estimare corecta 🙂

 

 

Portugalia, Fatima, Lisabona au fost obiectivele principale dupa Santiago de Compostela si am ajuns in toate aceste locatii. A fost un traseu frumos, vremea din Portugalia este splendida, acum sunt in jur de 15-17 grade si o zi cu soare ca si celelalte zile dinainte, cred ca este temperatura ideala pentru astfel de excursii. Am trecut prin Porto, Lisabona si mi-am dat seama ca nu imi place agitatia din marile orase, prefer locurile linistite din natura.

Dupa Santiago de Compostela am mers tot pe un traseu de pelerinaj spre Fatima, este o metoda buna de a vedea locuri faine si de a sta in afara zonelor aglomerate.

Acum urmeaza sa caut o varianta de intoarcere spre casa si sa-mi stabilesc noi obiective pentru perioada urmatoare 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Comentarii pentru acest articol

 1. cretu Spune :

  Felicitari, chiar vineri vorbeam cu Gurbi despre aceasta calatorie si admiram curajul spor maxim in toate si te astept sa ne vedem la o bere sa imi povestesti mai multe din aceasta aventura!!

 2. Florin Spune :

  Ohoo, ce veste buna la inceput de an! Felicitari Alin, drum bun in continuare si pe curand !!!

 3. Cata Spune :

  Bravos!

 4. Dan B. Spune :

  Bravo Aline … felicitari … toti de aici iti tinem pumnii sa te revedem sanatos. Succes in continuare !

 5. Adi Crainic Spune :

  Felicitari!
  Te asteptam la dajo sa ne povestesti mai pe larg peripetiile de pe drum. Ar trebui sa faci o prezentare a calatoriei cu proiectie de fotografii. 🙂 Suntem foarte curiosi sa ne povestesti mai pe larg cum a fost.
  Inca o data FELICITARI!

 6. Lucian Anca Spune :

  Ei eu doar ieri am aflat de „nebunia” asta a ta dupa ce mi-a spus Dan B. Inca nu-mi vine sa cred si imi pun foarte multe intrebari si rad in continuare…dar totul e intrun sens bun 😀 si te felicit pentru curajul tau. Pe unde te situezi acum? 🙂 Salutari si griji de tine 😉

  PS. Eu is Luci din comentariul anterior. Ma gandeam ca nu o sa sti despre cine e vorba si am zis ca ma iscalesc de data asta cu numele intreg 😛

 7. Lucian Anca Spune :

  Esti un dezastru. De ce?

  Biciclistul este un dezastru pentru economie. El nu cumpara masini, nu ia credit pentru bicicleta, nu cumpara benzina, nu foloseste serviciile servisurilor auto , nu plateste asigurare , nu foloseste parcarea cu plata , nu sufera de obezitate. Dar , totodata este sanatos , la naiba! Insa,oameni sanatosi, nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpara medicamente, nu merg la medicii privati, nu cresc PIB-ul.

  😀

 8. admin Spune :

  Salutari tuturor,
  Multumesc pentru felicitari. Am ajuns acasa, sunt prin Cluj acum, lucrez la readaptarea cu conditiile si regulile din societate 🙂

 9. Lucian Anca Spune :

  Nah fain. Grigi de tine. Da un semn cand esti pe la BM sa ne intalnim sa-mi povestesti ce si cum a fost .. 🙂

 10. Adrian Barbos Spune :

  Felicitari Alin ! Tot respectul pentru realizarea ta !

Lasa un raspuns