Primele impresii ca si pelerin

Dupa 2 saptamani si cateva zile am ajuns in Pibrac, o localitate situata la o zi de mers fata de Toulouse. Am reusit sa merg aproximativ 450 km pana acum si totul merge bine. Am foarte rar acces la internet si asta e bine pentru ca am mai mult timp sa-mi clarific gandurile si ideile pe care le am. Schimbarea pe care am facut-o ma ajuta sa-mi intaresc convingerea ca pot sa ma obisnuiesc relativ repede cu noile conditii, totul incepe sa mearga natural.

Conditiile sunt bune, rutele sunt bine semnalizate, este foarte greu sa ma pierd 🙂 oamenii ma incurajeaza, foarte multi oameni cu care am vorbit au facut cel putin o parte din acest traseu si stiu despre ce este vorba, incep sa inteleg putin mai bine franceza, e ceva mai bine decat la inceput cand nu intelegeam nimic …

Urmeaza sa urc pe munte in cateva zile si probabil atunci va fi putin mai interesant, Am intalnit persoane faine pana acum, persoane care m-au gazduit, persoane care m-au ajutat cu diverse informatii, toti sunt foarte amabili si asta este probabil datorat faptului ca trec de obicei prin orase si localitati mici.

Merg inainte, incerc sa reduc cat pot de mult bagajul fiindca fiecare kilogram se simte. Singura dificultate cu care ma confrunt este obisnuinta talpilor cu drumul lung, dupa o zi de mers imi resimt talpile destul de bine.

Totul se rezolva din mers …

Lasa un raspuns