Finalizare comandă

Bun venit pe pagina de comandă a cărţii.

În acest moment cartea se poate trimite prin poşta Română și sunt disponibile 2 metode de plată, prin transfer bancar şi prin plată Ramburs(în momentul în care primești coletul) . Comenzile se trimit doar pe teritoriul României.

În cazul în care alegi modalitatea de plată prin transfer bancar te rugăm să trimiţi banii la unul din conturile următoare:

RO47INGB0000999900446750,  ING  sau

RO21BTRLRONCRT0396072201, Banca Transilvania,

pe numele Titoc Alin Sebastian.

După ce transferul a fost făcut te rugăm să ne trimiţi o copie a tranzacţiei la adresa de mail contact@minutederelaxare.ro, copie care reprezintă confirmarea plăţii. Procesarea comenzii va fi făcută doar după ce copia tranzacţiei a fost primită.

Preţul de vânzare al cărţii este 25 de lei.

Plata se poate face și în sistem Ramburs (plătești doar când primești cartea) și pentru plata Ramburs sunt disponibile 2 opțiuni:

  1. Ramburs prin poșta Română, serviciul normal, tarif suplimentar 12 lei, preț total al cărții 37 de lei. Cartea se ridică de la oficiul poștal.
  2. Ramburs prin curierat Prioripost, tarif suplimentar 16 lei, preț total al cărții 41 de lei. Cartea se primește la destinație.

Termenul de procesare al comenzilor înainte de expediere este de 2-3 zile lucrătoare.

Pentru a finaliza comanda te rugăm să completezi formularul de mai jos:

Nume
Prenume
Email
Adresa de expediere ?
Adresa trebuie să conţină informaţii legate de locaţia la care se va livra cartea/cărţile. Va rugăm să specificaţi toată adresa, inclusiv judeţul şi codul poştal.
Numărul de cărţi dorite
Metoda de plată
?
La alegerea opţiunii de plată prin transfer bancar o să fie nevoie de confirmarea plăţii prin trimiterea unui email pe adresa de mail contact@minutederelaxare.ro cu o copie a transferului (printscreen). Cartea va fi procesată şi trimisă doar după primirea confirmării plăţii.
Mesaj